Rödglittriga naglar FTW!

Det här är det snygga nagellacket jag köpte när jag och Sara fikade i torsdags:
Skall bli kul att se hur det ser ut på :)

Lagom segstartad dag idag. Fastnade framför datorn ett bra tag; hittade ett par nya bloggar som jag sedan satt och backtrackade i en stund. Ingen bra idé, helt plötsligt hade två timmar gått och jag låg ganska långt efter i time management. Så jag lyckades till slut slita mig loss och åka ner till affären :) Var lat och tog cykeln, men det var skönt på hemvägen att slippa släpa på matvarorna. De låg så fint i cykelkorgen :)

Köpte sytråd, lyckades hitta en som gick i näääästan precis rätt gröna färg. Nu måste jag bara komma fram till hur konstruktionen skall gå till så att jag kan börja sy – just nu sitter jag bara och funderar på hur slutresultatet skall vara och inte hur vägen dit ser ut. Jag är väldig resultatdriven ;)

Så. Nu skall jag städa lite och sedan skall jag antingen fortsätta med kragen/kanske-kragen innan Zzucken och Ilir kommer hit och ser på film med mig ikväll.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: