Men lite tysk EBM piggar ju alltid upp

Min extrema morgonseghet kvarstår. Börjar misstänka att jag prenumererar på den? Ohwell. Vet inte om det är något i sömncykeln som stör, jag har drömt saker som gränsar till mardrömmar hela veckan – nu i nättras drömde jag om en massa skulder jag hade till biblioteket och jag vet inte vad? Kände mig inte alls utvilad när jag vaknade, trots att jag somnade någongång innan elva igår kväll. Nåväl, det sitter ju lyckligtvis inte i hela dagen, jag brukar vara pigg när jag går till jobb. Det är bara första timmen man känner sig mer än lovligt seg.

Idag är det onsdag fast fredag. Och sedan är det en söndag och sedan fredag igen. Förvirrande. Skall dock vara skönt att vara ledig i nästan fem dagar i sträck. Nath har tagit ledigt på fredag men så smart var ju inte jag :P Det gör inget, jag har inget emot att jobba på fredag.

Så. Imorgon har jag tvättid 11-18, så någonstans där måste jag in med tyget i tvättmaskinen också. Vilket innebär att jag först måste in med tyget i symaskinen ;) Sedan djävlar, wooo! Skall ju syjunta lite i helgen, hos Mia, så vore ju bra att vara förberedd tills dess. Å andra sidan är det bara yllet jag skall sy med då, så jag behöver ju inte stressa ihjäl mig över linnet i onödan.

Right-oh. Vad skall man ha på sig idag då? :/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: