Kaosstaplarens andra lärling?

Ja okej. Det där var ju inte riktigt en lika awesome arbetsdag som jag förväntat mig. För mycket att göra, för lite tid att göra det på. Fackmöte mitt i allt, där försvann 1,5 timme jag hade behövt för att hinna med det jag skulle göra… Aja. Det är en dag imorgon också :) Jag har hunnit allt det viktigaste, och det är väl det som är huvudsaken amirite?

Nu lagar vi mat. Sedan skall jag provsy efter mönstret jag försökte konstruera igår, så får vi se hur det blir. Blir det LE AWESOME så skall jag gå och köpa hyskor och häktor imorgon så att jag kan fixa klart livstycket/jackan i helgen. That is plan!

Annars är livet under kontroll. Det är varmt som sjutton idag, så jag känner mig mest klibbig och varm, typ. Kallt på jobb, som vanligt, så man kan ju dessvärre inte klä sig efter väder som det är just nu. Blöh.

Aj. Nu blir det käk. Hejdå!

Dagens look:

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: