Hemliga projektet avslöjas

Allright! Efter en dag spenderad på soffan framför TV:n där jag skeptiskt glodde på ”Paris Hilton’s My new BFF” i sällskap av Nath och Björn, och som sedan avslutades med en kopp té och lajvsnack hos Mia och Robin så mår jag nu mycket bättre än när jag senast postade!

Därför får ni lite mer bilder från gårdagen här!

Del ett, mitt hemliga projekt – ett porträtt på BiG som Adeptus Astartes, chapter Space Wolf:
Jag är nöjd, och trots att detta inte längre är den frisyr han har på sin skäggväxt så är det ändå likt. Sade folk. Så jag hoppas att de verkligen tyckte det också. Utöver denna bild i formatet 20×30 centimeter, inramad, så fick han ett par kaffemuggar i tattoo-design som fanns i limited edition.

Björn och BiG dricker whiskey som är 5 år äldre än mig:
Jag och min bror, Zzucken:
Och slutligen en bild på det gudomligt välsmakande vildsvinet vi blev serverade till mat:
Olyckligtvis hade det dock inte samma egenskaper som Särimner, men detta svin dog för en god sak. Om nom nom :3

Nu skall jag ge mig på att försöka komma någonvart med mitt lajvsömmande, samt rollskrivande. Jag tror att jag har ett namn klart, men jag återkommer på den punkten. Snart är Nath hemma med kvällsmat och sedan skall vi spendera kvällen åt att titta på lökiga filmer, så ja. Imorgon är en annan dag :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: