Hellbound ride

Fyfan, rent ut sagt.
Jag somnade först någongång efter ett, och drömde mardrömar fram till kvart i tre när jag vaknade. Sedan kunde jag inte somna om förrän efter fyra någon gång. Var så stressad att jag hade ont i magen och mådde illa. När jag väl somnade om igen så drömde jag bara fler mardrömmar, såklart. Minns knappt hälften, men jag minns att jag i alla fall sprang runt och tog helt galet vackra fotografier, men det var det enda som var bra i drömmen. Så. Gissa hur pigg och glad jag kommer att vara idag? :/

Hoppas sannerligen på en smärtfri dag på jobb, men om Murphy får bestämma så vet vi ju alla hur det kommer att gå. Jag hatar Murphy. Jag har fortfarande inte kunnat avgöra huruvida Murphy älskar eller hatar mig – han verkar i alla fall djävligt het på att göra mitt liv till ett helvete mellan varven.

Så. Det är inte stans gladaste Carina som skriver just nu. Det är istället en sönderstressad, väldigt trött och bitter Carina. Wohoo. Go me.

Å den goda sidan så kommer mamma på besök i helgen, jag skall syjunta mig lite med Mia och andra lajvare och jag skall ha lite kurs för Ehsan i hur photoshop fungerar. Det är ialla fall något som är bra.

En gammal bild på en ”sovande” Zombie:
Tråkigt med den dåliga kvaliteten :/ Det är i alla fall min tolkning av Tuvstarr som jag gjorde inför en kalender jag skulle skapa som någon form av skolprojekt.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: