Gul fyraåring

Det var en väldigt gul dag idag:

Fast med lite röda accessoarer ;)
Som Caroline uttryckte det på Facebook:

babes, i love you and all that, men i ungefär två sekunder ser du ut som en liten 4-åring som lånat mamis glajjer. watch out for mr pedobear

Jadu. Tur att jag är 27 då ;)

Stressad idag. Gjorde allt jag skulle utan problem, men hann inte med extrajobbet jag tänkte göra. Det irriterar mig. Just nu känner jag att en hel del saker irriterar mig om jag skall vara ärlig, så det känns skönt att det är en ledig dag imorgon.

Har förvisso en del saker planerade för morgondagen, men det känns helt OK. Kanske man till och med kan hinna med att leka lite med kameran?

Ikväll skall jag träna lite och umgåsa lite med lillebror. Spenderade just en timme med Jenny på hörnet där vi stod och snackade skit. Sälle, kallas det ;) I vanliga fall hamnar man kanske en kvart på hörnet, men idag hade vi mycket att  ventilera. Bra shit ^_^

Nu blir det kvällsmat och sedan skall vi se ifall jag vågar mig på att träna lite efter det bandet jag har.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: