Gårdagens kvällshimmel

Är det bara jag, eller börjar man glömma bort att det är tänkt att vara sommar nu?
Jag kan inte ens minnas klokt när det senast var varmt och soligt när jag vaknade. Jag är ju inget jättefan av sol och supervärme, men man står ju ändå ut relativt under de få månader det är sådant väder – och man sitter ju oftast inne, höhö. Men ja. Det här börjar bli lite tråkigt, jag är för lättfrusen för att inte kunna gå ut i värmen som det är just nu. Blä.

Dock var kvällshimlen igår galet vacker, stora blågråa moln med rosa stänk i:
Ser ut som ett konstverk :)

Gav upp mina försök att kalkera av ett mönster från en klänning som redan sitter ihop. Istället började jag försöka göra ett eget mönster, så får vi se hur bra det blir. Har en massa överflödiga tyger här hemma, så jag har ju lite att leka med innan det börjar knipa.
Skall roa mig med det ikväll när Nath spelar rollspel i köket, är planen :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: