Drag U

Drag U – uppföljare på RuPaul’s Drag Race.

RuPaul plockade, smidigt nog, mina sju favoritqueens från S1 och S2 av RuPaul’s Drag Race …och Tammie Brown, men hon är kul också så wtf ^^

Topp vänster –> botten höger: Ongina, Pandora Boxx, Raven, Tammie Brown, Morgan McMichaels, Shannel, Jujubee och Nina Flowers.

Programmet handlar om vanliga, gråa kvinnor med dåligt självförtroende, som får tävla mot varandra med hjälp av tre av ovanstående/program. De blir upphottade i smink, peruker och outfits och får sina egna dragqueen-namn. De tävlar mot varandra i utseende, attityd och ett musiknummer där de skall mima och dansa till en låt.

Så… ja. Jag vet inte. Haha :D Jag föredrar nog RuPaul’s Drag Race, detta känns så konstigt. De ger tillbaka självförtroende genom att sminka upp kvinnor så att de inte för fem öre ser ut som sig själva? Idén bakom programmet känns väldigt skum. Jag hade ju dock gärna varit med – vem vill INTE lära sig sminktekniker av Nina Flowers? <3

Men ja. Det duger finfint att titta på :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: