Dagen i bilder

Hej!

Lite segt uppdaterat här idag, jag har haft fullt upp sedan jag vaknade :)
Vi avslutade gårdagkvällen med att titta på A Serbian Film, en film som enligt utsago skall vara den värsta filmen EVAR. Jag vet inte hur depraverade jag och Nath bör anses vara nu, men ingen av oss kände oss så väldigt chockade. Filmen var förutsägbar och lite platt, även fast de lyckades måla upp intressanta rollkaraktärer man faktiskt kunde känna något för. Skall jag vara ärlig så tycker jag nog att Saló var myyyyycket värre, och den har ändå 30 (?) år på nacken.

Hade ont i halsen sedan lunch igår, så mådde inte jättebra när jag gick och lade mig igår. Vaknade idag och mådde värre, men fick i mig lite frukost och började piggna till. Känner att min kropp protesterar mot den hårda veckan jag har haft på jobb, helt enkelt.

Ehsan kom förbi och jag visade honom lite basics i Photoshop. Som tack visade han mig lite funktioner på min kamera som jag helt klart skall pilla på senare :)

Efter Ehsan lämnade så stack jag ner på Gröningen med mamma och Nicklas, och sedan satte vi oss på kinarestaurangen på Sundstorget och åt. De repade inför Kördraget på scenen, så vi har fått lyssna på samma låtar om och om igen. Tja, de var väl ganska duktiga så :)

Nu är jag hemma och vilar och de andra är nere och badar. Här kommer lite bilder från dagen:

 

Vitaste benen i Skåne

Min nya skrivbordsbakgrund

Dansande fågel

Världens finaste mamma

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: