You’ll never make it out alive

Vika tvätt är så galet drygt. Vi har storrummet fullt av ren tvätt i högar, som måste vikas. Jag känner mig lite som bonddottern i sagan om Rumpelstiltskin, bortsett från att ingen läskig dvärg hittills har erbjudit sig att ta över min arbetsbörda.
Helt galet glad över det är jag; läskiga dvärgar är ju läskiga! …och små! Paketdvärgar däremot, det är helt och hållet en annan femma. Har ni sett Labyrinth vet ni vad jag menar; Dance Magic Dance – allt fokus läggs på Bowies paket eftersom det dansar runt en massa dvärgar som drar blicken ditåt. Yikes. De byxorna är fan inte att leka med :S
…undrar om David Bowie kan vika min tvätt? Tål att filosoferas över.

Annan fråga att begrunda: varför har jag inget badkar? ;(

Nu skall jag återgå till tvättvikandet. Sedan skall jag ta en lång djävla dusch och trivas lite i varmvattnet ^^ (och zOMG vilken sweet playlist jag kör just nu! Squeee!)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: