The beast is coming

Lagar mat som kommer att räcka till en förmodad armé. Eh. Om de bara äter en tugga var, vill sägas. Men förtjänar de mer? Tänk på det en stund.

Det känns som att jag har massor av roliga saker att berätta, men det har jag inte. Jag är mest bara bubblig och glad. Det är jättemysigt väder, det går bra på jobb, pappa kommer imorgon, jag sksll på lajv i sommar och igår fick jag vykort av min mommo där det står att hon älskar mig! <3 Så det är nog mest den kombinationen som gör mig bubblig, pipglad och on top of the world :3 Just nu steker jag pannkakor och lyssnar på Voltaire och annan awesome musik. Eftersom jag råkade förbereda en mängd som då skulle kunna räcka till ovanstående armé (har ni funderat klart än; förtjänar de maten?) så auktionerade jag ut det på Facebook och därför kommer Henrik hit och äter om en halvtimme. Det är en onsdag som känns som en torsdag. Jag hade torsdag igår också. Får se om det är torsdag på riktigt imorgon då :) Nu skall jag fortsätta flippa pannkakor. Tjipp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: