Storbystade män i peruk

Tittar på avsnitt ett av RuPaul’s Drag Race S2, och känner mig lite missnöjd. Deltagarna i säsong 2 är inte alls lika vackra eller charmiga som i S1. Blä! Ohwell, bara sett första tjugo minutrarna so far så det kanske blir bättre :)

Dryg dag på jobbet. Blev lite stressade situationer där som jag inte riktigt gillade, men förhoppningsvis blir morgondagen bättre. Har i alla fall hämtat ut mitt tyg nu, gick och hämtade det på lunchen :) Så har det liggande i hallen nu. Får se ifall jag städar av pysselbordet och ställer upp symaskinen så att jag kan sicksacka kanterna innan jag tvättar tyget.

Har sluppit träningsvärk hela dagen, awesome! Känt mig aningens öm i lårmusklerna, men bortsett från det så har det varit helt OK. Var orolig igår att jag inte skulle kunna röra på mig idag så ;)

Ohwell. Postar mer här sedan, nu skall jag se klart det här avsnittet och sedan göra lite situps :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: