Spela roll

Dagens bild. Jag körde på rött upptill (som synes), och en svart spetskjol nedtill. Ja, egentligen är det ju inte en kjol utan en underkjol, men så länge jag har tjocka svarta strumpbyxor till så är det ingen fara. Annars är den genomskinlig, haha. Man får ju vara liiite innovativ (med betong på lite, så innovativt är det nog knappast att använda underkjolar som kjolar ;))

Har typ skrivit klart min lajvkaraktär. Skall fylla i rollformuläret nu (det är inte riiiktiiiigt laaaajv om det är rollformulär amagaaad!) och duscha, det är planen. Plockade fram de sista kläderna jag behöver ur förrådet också, med Naths hjälp. Gudars fucking skymning vad damm det låg nedpackat tillsammans med mina lajvkläder! Helt galet! Kanske dags att packa upp dem snart och använda dem igen, huh? Hint hint, liksom. Är faktiskt jättesugen på att tvinga med mig de andra tvenne av de Tres Ninjos, men vetefan om det finns något vettigt i år (eller om jag ens har råd :()
Har dock typ lovat Monica att jag skall lajva med henne nästa år, så får väl slå på stort då istället :)

Annars då? Tja, har en jobbintervju och presentation imorgon. Meep. Lär ju vara helt nervskadad hela dagen, det är ju ändå en hel del som står på spel. Mest tror jag dock att det kommer att vara skönt när det är överstökat; innan dess är det ju fortfarande ON, men så fort det är klart så kan det ju bara gå som det går. Ja, det låter ju jättebra och zen just nu, men imorgon kommer jag ändå att vara helt uppstressad så så djävla lugn kommer jag nog inte att vara efteråt ;)

Skall ut och öla på Lördag eftersom BIG fyller år, så då skall jag inviga min stora glittriga spindelfascinator! Fick även min fladdermusbrosch på posten idag, woo. Den är superfin och precis vad jag ville att den skulle vara, så det är all good :)

Ohwell, nu skall jag komma igång med ovan stående planer här hemma i alla fall. Ni får ha en trevlig kväll :)

En kommentar till “Spela roll

  1. Jag har också en svart spetskjol som jag använder som vanlig kjol. Lindex underklädesavdelning ftw! Jag har dock en tunn vanlig svart kjol under min. :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: