Quest complete

Försökte sova lite middag för ett par timmar sedan. Kröp ner under täcket och slumrade, Nath låg bredvid och läste och jag somnade ändå väldigt snabbt. Jag vaknade med hjärtat i halsgropen millisekunden efter att Nath lyckades riva ner hela sin hylla på golvet och det kom en rejäl skräll. Lyckades få hjärtat i normal takt ganska strax och skulle just till att somna om när min bror ringde. Så, jag kom just hem från en promenad på stan då han ville ha sällskap till och från systembolaget :)

Just nu är jag verkligen jättelajvpepp. Lite störigt, det är nog därför jag har undvikit att lajva på ett tag – för att jag vill ha mer, mer, MER! Amanda vet vad jag talar om, den där känslan av att det inte var tillräckligt. Gudars skymning vad jag saknar den tiden då vi for på ett par lajv om året tillsammans allihop, det var fina tider det :)

Jag är ju pepp på att åka på Krigshjärta, men jag saknar grupp, boende, roll, utrustning, pengar och resa dit. Lite svårt då, kanske. Tror dock att jag har ledigt över den perioden, så den biten har man ju ialla fall klar. Haha ^^ Får se hur jag gör… hade det inte kostat så mycket hade det säkerligen gått att få med Eric (inbillar jag mig ;)) men i nuläget ser det lite dåligt ut på den fronten.
Ohwell, det finns alltid nästa år. I guess. :P

Fortfarande lite seg i knoppen. Tror att jag skall kolla på lite anime och hålla mig ur solskenet en stund; den timmen jag just spenderade i solsken får nog räcka för den här helgen :P (såvida vi inte skulle ta en promenad med våra kameror imorgon… men då blir det fan i mig solskyddsfaktor 50 för säkerhets skull!)

5 kommentarer till “Quest complete

  1. Jag skall på Krigshjärta! Tycker minsann du kan haka på! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: