Om nom nom

Ida har det varit rosa för hela slanten! Rosa kaninhoodie och rosetter med glasstrutar på ftw ^_^

Nyss hemkommen. Nu skall jag ta en dusch, äta och göra mig klar och sedan skall vi iväg på lajv. Om två timmar, rättare sagt. Skall vi iväg, alltså. Så jag behöver göra allt annat innan dess – äh, ni hajar. …hoppas jag ;)

Bra dag på jobb. Fredagar är for the lulz, har hittat så mycket randomsaker idag att jag mest känt att jag suttit och flinat hela dagen. Och så avslutades dagen med fredagsmöte då vi åt muffinsen jag bakade igår; kladdkakemuffins med godisströssel, i rosa formar. Inga bilder den här gången tyvärr, men de såg inte så upphetsande ut direkt ;) Smakade gott, dock, men jag är ju episk på kladdkaka :) Kanske har jag kommit för långt ifrån pajbakande för att få fortsätta kalla mig Satanisk Pajbakare 1 & 2? Får filosofera i saken med Thomten vid tillfälle…

Varmt ute när jag gick hem, mysigt värre. Dock känner jag mig mindre mysig nu, vi kan ju säga att temperaturen utomhus verkar ha fått min hud att smälta till viss del. Ugh. Duscha, var det ja…

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: