My guess is: Yes. They would.

Dagens look:

På tröjan står det ”If a fat girl falls in the woods – do the trees laugh?”, köpt på Tshirthell.com för hundra år sedan :)

Bra dag på jobb idag. Har haft mycket att göra, men är väldigt nöjd med resultatet. Mitt ena team fick så bra resultat så de skall få muffins imorgon, så skall strax ut i köket och vispa ihop lite smet och in i ugnen med det. Funderar på att pipa bort till Åhléns och köpa deras cupcake-dekor, de har små geléhjärtan man kan sätta uppå, vilket hade varit fint ^^

Intressant väder idag, det ser kallt ut men är varmt så in i skogen. Det blåser, men det blåser väldigt varmt, så det är väldigt behagligt att stå i blåsten. När det inte blåser är det bara kvavt, så vindarna är välkomna.

Väntar på att Nath skall sluta så att vi kan hitta på något att äta. Är sugen på grillat ikväll faktiskt :) Får se hur svårflörtad han är på lite kött, jag kan till och med offra mig på att grilla det åt oss ;) Så han kan ju sitta och pilla på sin iPad medan jag fixar käk. Borde nog inte vara så svårt att få honom att gå med på det ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: