Kategorier
2011-05

Försvinn du som lyser!

Just another sunday morning. Solen skiner just nu, men den har lurat oss förr. Jag är minsann inte så blåögd, jag vet att det inte dröjer innan regnet daskar ner hårt och kallt och skoningslöst!

Men ja, jo. Just nu är det ju i alla fall soligt. Så om man har något särskild form av önskemål på att få vara ute lite i solskenet idag så är ju just nu en ganska bra tidpunkt och möjlighet för det.

Själv håller jag mig inne. Sol kommer man att få nog av i sommar, när den föraktfullt sitter på himlen och gör allt den kan för att bränna huden av en. Ni vet, precis som i Mario Bros:

Jag har genomskådat den djäveln!

Eller ja. Men nej. I alla fall. Jag har de senaste två åren på jobb undvikit att ta ledigt just över sommaren. En vecka var jag ledig förra sommaren, allt annat sparade jag till hösten. Det är ju liksom a) alldeles för varmt, kvalmigt och soligt på sommaren – jag står helt enkelt inte ut med att vara utomhus för långa stunder åt gången, och b) det är ju fan lugnare på jobbet på sommaren, så vill man få en semester där man verkligen får vila ut är det mycket smartare att vara ledig på hösten när vi har som mest att göra. Just sayin’.

Bilden i början av inlägget har inget med solen att göra. Det var bara en bild jag knäppte igår när jag och vampyrerna var på väg tillbaka hem :)

Ett svar på ”Försvinn du som lyser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *