Claws to the balls

Hemma och utvilad-ish. Hade kunnat tänka mig att sova ett par dygn till, men ja. Lajva fram till halv två efter en relativt lång vecka på jobb var kanske inte direkt ett genidrag, men trevligt hade jag så fuck you! :P

Så. Lajv ja. Spelade Ylva Andersdotter, Gangrel neonat från Visby. Eftersom jag varken spelat rollspelet eller lajvat Vampire tidigare så var jag mer än lost, kan vi väl säga. Jag satt mest och stirrade på folk och lyssnade på vad de hade att säga, men blev i alla fall indragen i en del spännande saker. Och diskussionen på slutet var nog mer än konstig, haha. En gangrel, två brujahs och en toreador och det hela slutade med att vi tillsammans (?) skulle spela in en låt som skulle heta ”Claws to the Balls”. Vi kom dit efter en diskussion om hur man bäst skulle misshandla information ur någon, där vi till slut kom fram till att mina claws to the balls vore det enklaste, och därifrån spårade det ur. Vänligen notera att det inte var MITT förslag att jag skulle springa runt och greppa folk i skrevet!

Anyhoo. Kommer mest troligt att byta karaktär till nästa lajv, och då kommer jag istället att vara medlem av en större klan så att jag har lite folk att ty mig till. Att vara den (nästan) enda gangrelen på lajvet fungerar nog bättre om man är a) mer insatt samt b) mindre förvirrad.

Nu skall jag äta lite frukost, och sedan skriva ihop min lajvberättelse. Därefter skall vi chilla och ikväll skall vi som sagt var ut och öla med Big eftersom han fyller år. Tjipp!

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: