2007-01-31 @ 18:36:20

21.55 My Bare Lady
21.55-23.00 Brittisk-amerikansk realityserie från 2006. Fyra amerikanska kvinnliga porrstjärnor åker till London för att visa att de kan agera och göra karriär på teaterscenen. De börjar på en berömd, prestigefylld teaterskola i London. Det blir röstlektioner, danslektioner, skådespelarlektioner och tuffa lärare. De har mindre än en månad på sig till den stora premiären och tjejernas tålamod och uthållighet testas till det yttersta. Medverkande: Kirsten Price, Nautica Thorn, Sasha Knox, Chanel St. James. Originaltitel: My Bare Lady. Del 2/4. (femman)

Ah yeah, detta är vad jag skall se på ikväll tänkte jag :) Jag skall snart bädda rent i sängen, och sedan sätta mig i den med laptopen i knät och försöka skriva en bra rapport på den jobbiga svenskövningen vi gjorde tidigare.

Jag vill ha kurskatalogen för sommarens och höstens kurser. Jag tror att jag skall läsa lingvistik och latin, så jag vill kolla upp det hela lite närmre, se vad de har att erbjuda. Jag har efter hand insett att lite baskunskaper i latin skulle göra underverk för min förståelse i svenska språket; så många ord är baserade på latin att det bara kan göra gott att få lära sig exakt vad alla de där små uttrycken betyder! Lingvistik verkar också intressant; går det en sommarkurs i det hade min lycka varit gjord.

Nu är det dags att tända mängder av ljus, bädda sängen, ta en lång dusch och sedan, brrr, skriva rapport. Jag borde diska också… Suck. Nej, det får bli imorgon! Därmed pasta! (mrrrr, sovmorgon!)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: