Get waisted

Ja, det var ju typ fyra månader sedan jag skrev något här sist. Konsekvent som sjutton, det är jag det!

Seg vecka på jobbet so far. Fick jobba över igår och idag. Bytte ju sittplats i onsdags och kom äntligen till att sänka skrivbordet idag. Har suttit med ett skrivbord så högt att jag haft axlarna vid öronen, typ. Nu är det lågt och fint igen, och mina axlar och nacke mår så mycket bättre idag än de gjorde igår! Hurra hurra, och tack Micke för hjälpen att sänka det :)

Dagens stora i-landsproblem/randomproblem var när jag i morse kom fram till att jag skulle ha korsett på mig för att underlätta för min stackars rygg idag. Tog fram min körsbärsmönstrade underbust och skulle knäppa den, när jag insåg att jag inte kan se vad jag gör för jag har ett par bröst som sitter i vägen. Det tog förmodligen typ tre minuter innan jag lyckades knäppa frontbusken, haha ^^ Orkade inte ens snöra åt korsetten klokt förrän efter lunch, men den gjorde sitt ändå. Satt med den på fram till runt fyra, då jag tog av den eftersom ryggen började säga ifrån efter 8+ timmars korsettbärande. Istället blev jag väldigt yr och illamående då blod och syre helt plötsligt sprang ikapp genom kroppen.

Gläder mig åt att jag har fått bra kontakt med två gamla vänner igen. I båda fallen har vi bara de senaste dagarna gått från att vara avlägset bekanta till att faktiskt ha en aktiv kommunikation igen! Har till och med redan planer på att åka och hälsa på den ena av dem i höst, eftersom han visste precis vad man skulle säga för att få denna lilla zombies uppmärksamhet. Halloween, i Hollywood? Skojar du? Det har jag velat testa sedan jag var typ tio! <3

Semleperioden är på gång igen. Ätit semla både idag och igår – nu blir jag väl snart knubbig på allvar! Lord Knubbdäck i all ära, men jag vill ju ha bort lite av den där infernaliska magen som envisas med att puta ut där under brösten.

Nu skall jag kräla i säng och peta på Nath lite. Får se ifall jag orkar posta igenom inom de närmaste fyra månaderna ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: