Gah!

För mycket kreativitet i mig just nu och jag vet inte hur jag skall få ut allt. Jag vill skapa. Jag vill sy, teckna, måla, göra saker i photoshop och illustrator, fotografera, baka och bygga. Tyvärr har jag så lite ork och inspiration när jag väl kommer hem från jobb så jag sitter mest och degar framför datorn istället för att sätta mig med penna och papper eller med nål och tråd. Ugh! Vad gör ni andra för att få utlopp för er kreativa sida när sinnet är villigt men kroppen är seg?

En kommentar till “Gah!

  1. oh gud vad jag känner igen det här…
    Är också fruktansvärt sugen på att komma lite kreativt, har faktiskt en hel drös idéer som jag vill genomföra, det mesta faktiskt med symaskinen (har inte sytt så himlans mycket tidigare). Ska på scrapbookingträff om några veckor, hoppas jag kan få utlopp för en del där.

    I allmänhet är det tid som saknas, det blir inte lättare när man har en drös ungar som vill ha ens uppmärksamhet… ;)

    Vi får ha syjunta någon gång! :D
    /s

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: