Don’t fade away

Note to self: De här byxorna är för stora. Det lämnar dig med två val: Hitta ett skärp, eller välj ett par andra fucking byxor. Rekommendation: Hitta ett par andra fucking byxor. Tack.

Galen dag. Jag vet varken upp eller ner och efter halva dagen så insåg jag att det var onsdag idag. Jag tror jag haft den tanken i bakhuvudet hela dagen, men jag är inte helt säker. Jag kanske också ha trott att det var någon form av merge mellan tisdag och torsdag, vilket rent logiskt borde vara en onsdag men nej. Begreppet logik har nog befunnit sig på månen för mig idag.

Dagen inleddes ändå bra. Jag var glad och nöjd och jobbade på sm vilken flitig hjärnslukare som helst, men sedan inträffade en grej som vände allt upp och ner för mig. Bara en småsak, om vi skall vara ärliga. Bara ett skämt som drogs lite för långt, men det räckte liksom. ”Gärningsmannen” i fråga var inte det minsta perceptiv över att jag började ta illa upp, inte ens efter att jag satte på mig mina hörlurar och rent utav ignorerade honom. Jag tror inte att personen var ute efter att stampa på alla mina tår, men… vissa ämnen är väldigt känsliga, även efter 5,5 år. Det finns ett par saker man kan säga eller göra för att få mig på riktigt dåligt humör, och idag hade vi tyvärr en bulls-eye där. Efter lunch, ungefär, så kom jag tillbaka till mitt positiva jag igen. Jag vet inte om jag skall tacka ett par andra kollegor för det, eller ifall allt var min iPods förtjänst (tro mig, rätt låt vid rätt tillfälle kan ibland vara en så sjukt fin kombination att hjärtat hoppar över ett par slag i ren förtjusning ^^), men det gick över och nu känns allt bra igen. Jag har hela tiden vetat att det ju var en ganska liten sak att bli på dåligt humör över, men… som sagt, jag är känslig för vissa saker och ja. We’ll leave it at that.

Så… anyhoo… mitt skärp är ju typ borta. Lite dålig stil, tycker jag.
Kom också fram till att jag vill ha en kjol med hängslen på, men när jag googlade hängselkjol så fick jag bara upp en massa (vackra) vikingatida hängselkjolar. Jag var väl lite mer inställd på typ 1970-2010 på det hela, så välsydda reenactmentkläder till trots kan jag inte riktigt påstå att jag var nöjd med det hela. Samtidigt så vet jag ju att även om jag hittar en hängselkjol to die for så kommer den ändå att sitta illa eftersom jag har både bröst, midja och höfter att ta hänsyn till. BLARGH.

Aja. Snart kvällsmat, sedan blir det lite WoW och telefonsamtal :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: