Deep red sea

Känner lite press på att skriva något idag. Har egentligen inget att komma med, men om jag inte skriver idag är risken för stor att jag slutar skriva igen, och det är trots allt väldigt trevligt att vara igång med skrivandet igen. Jag gillar att ha en vägg där jag kan spraya vad fan jag vill, och folk får läsa om de vill eller gå vidare.

Amanda dyker upp om en timme eller två, innan dess skall jag duscha, äta och städa. Förmodligen i den ordningen också :)

Känner mig helt fruktansvärt trött och sömnig idag. Vet inte om jag sov för mycket eller för lite, eller om det helt sonika bara är en bieffekt av rödvinet jag drack med min bror igår (Casillero del Diablo). Brukar inte dricka rödvin bara sådär, men var lite nyfiken så när vi ändå var på systembolaget så blev det minsann lite rödtjut också. Så satt vi här hemma och drack vin och spelade WoW, haha ^^ En väldigt trevlig fredagkväll, faktiskt :) Fick två upgrades i WoW också, så kan inte klaga ;)

Men nu orkar jag inte försöka hitta på fler saker att skriva så nu går jag in i duschen en stund istället.
Tjipp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: