It’s just another day for you and me in paradise

Fortfarande hemma sjuk. Blir illamående och yr när jag sitter upp längre stunder, så är fortfarande parkerad på soffan framför en TV som bara visar skit. Lade över två filmer på STORA så att jag får något vettigt att se på… Inleder med Rosemary’s Baby eftersom jag aldrig sett den.

Väntar fortfarande på vårt paket från XtraX. Det har gått snart en månad sedan vi beställde, så jag hoppas att våra saker är på väg och att det inte blev som halva min order senast; försening på försening tills man i ren desperation avbeställer. Den här gången har vi ju betalat in i förskott också, så det handlar ju om ett par tusen vi ligger ute. Jag vill verkligen ha prylarna jag har beställt, så håll ett par tummar för mig att paketet snart kommer! Det är ju bland annat en höstkappa jag skall ha…

Sitta hemma i tystnad gör att min hals känns bättre, men det gör mig oändligt uttråkad att inte ha någon att prata med. Jag är alldeles för aktiv rent socialt för att jag skall kunna stå ut med att sitta i ett tyst rum såhär. Skulle jag hamna på en öde ö så skulle jag ha börjat prata med mig själv inom tre dagar. Att jag sedan tycker att jag har en idiotisk röst är ju en annan femma :P

Skall bädda ner mig på soffan med ett försök till lunch nu, så får vi se vad Rosemary’s Baby har att erbjuda i underhållningsvärde. Har förstått att det skall vara en bra film, så jag har ganska höga förväntningar på den :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: