You spin me right round baby, right round

Vilken dag det var igår! Gick upp vid nio, chillade vid datorn och spelade WoW fram tills Zzucken ringde vid ungefär elva. Vi gick upp till honom, packade upp alla hans prylar och stack sedan ut på Väla och IKEA. Sedan hade vi inte plats för fyra i bilen på vägen hem, så jag och Zzucken tog bussen tillbaka till Helsingborg. Sedan upp till honom igen, där grabbarna spelade SC2 och jag packade upp och möblerade klart lägenheten.

När vi sedan gick ner till mig och Nath för lite middag och chilla lite med Rockband så satte jag mig vid min dator en stund medan Zzuck och Nath gick till affären, och sedan var kvällen mer eller mindre förstörd. När de kom tillbaka reste jag mig, och var så yr att jag inte visste var jag skulle ta  vägen. Jag svajade om jag stod upp, rummet snurrade om jag satt ner och även om det slutade rotera så illa när jag låg ner så kändes det ändå inte helt OK. Försökte få i mig lite mat men lyckades bara få i mig en bråkdel av maten. Spenderade sedan en stund liggande på soffan medan de andra packade upp och installerade vårt nya Rockband (PS2), fick sedan sitta/halvligga och försöka sjunga med.

Efter en stund kändes det bättre, så jag fick även prova på att spela trummor (hjälp! om jag säger såhär; de andra blev så distraherade av att skratta åt mitt panikspelande på trummorna att de själva började tappa bort sig, så säger det nog en del om hur stabil jag vore som trummis ;)) och lite gitarr (hjälp där också, och gitarrspelandet triggade igång musarmsvärken :(). Vi övergick till Singstar och sedan körde jag ut  Zzucken och Lundas så att jag och Nath fick sova. Nom nom, zzzova…

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: