Tell your children not to walk my way

Det där med att spela instrument på låtsas var ju inte så lätt som man kunde tro! Vi spelade lite Rock Band igår och vi spelade lite idag, och det är fortfarande bara panikslaget smattrande med trumpinnarna från min sida, alternativt missa var och varannan not på gitarren. Sjunga är ju simpelt som tusan, är man osäker på låten kan man alltid ta easy så räcker det fan om man rapar i micken för att få poäng (eller så kör man som jag och sjunger en halvt okänd Oasis-låt på Expert, haha ^^)… Jag tror jag håller mig till att hogga micken, så får Nath och Zzucken ta hand om instrumenten :P
Tänkte fixa Guitar Hero och se ifall det är lättare att träna igång gitarrskills där, då kan man ju till och med få spela lite Danzig om man har tur! :)

Känner mig piggare idag, men det ligger fortfarande en hel del utmattning under ytan känner jag. Gick upp till Zzucken för att putsa lite fönster, det slutade med att jag låg på hans säng och kände mig ynklig istället. Det är därför vi till slut hamnade hemma hos oss, framför Rock Band. Nu skall grabbarna spela Magic och jag tänkte nog WoW:a lite, eller om jag kanske skulle ta och skissa lite på min Warhammer-karaktär… Hm… Eller så blir det bara däcka på sängen och kolla film/Top Model :P

Helgen är snart slut :(

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: