I’m a wood sprite (teehee)

Fredrik och hans vänner har gjort en ny låt, ni kan lyssna på den här ifall ni vill. (tror att det skall fungera att göra så, säg till annars så försöker jag fixa!)

Helgen har känts lång, men nu tog det plötsligt slut. Vi var ute i fredags efter jobbet varpå jag blev lite lullig på två cider (4,5%) haha. Vi gick hem till Jenny en sväng och skulle gå ut och ta en runda på stan efter en stund, men det började ösregna så jag åkte hem och överraskade Kärleksmonster istället. Han var ju inställd på att han skulle få sova ensam eftersom jag skulle sova kvar hos Jenny för att slippa åka ensam hem mitt i natten. :3

På lördagen var jag bakis i stort sett hela dagen, drygt som fan. Nathaniel var världens gulligaste och bjöd mig på restaurang och bio inne i Lund, och sedan mådde jag mycket bättre igen. Vi såg X-Men Origins: Wolverine, och även fast jag inte ångrar att vi såg filmen så kan jag i retrospekt knappt tycka att den var värd pengarna. Visuellt snygg ja, och intressant på sitt sätt, men det känns som att fokus låg på helt fel ställen. Varför inte utveckla manus lite istället för att slänga in CGI överallt, t.ex? Och jag hade nog hellre velat veta mer om det som visas i förtexterna istället för det som sedan filmen i sig faktiskt handlade om. Jag förstår att filmen är baserad på redan skrivet material, men …nja. Maten var god i alla fall :)

Igår bakade jag muffins till Anticristianos som tack för en bok jag fick ingame (WoW) och så spelade vi rollspel. Muffinsen var blåa i blåa formar och smakade äpplen, bara för att förvirra till det lite :)
Vi lyckades övertala Goat Herder i fredags att vi ville spela igår, så vi drog ihop 40k-gruppen och spelade lite. Kort och koncist, kom hem tidigt (kring sex-snåret) och ägnade sedan kvällen åt att spela WoW.
Kunde inte somna klokt när det väl blev dags för sådant, så väckte Nath med frågan ”jag kan inte sova, skall vi ha sex?” och somnade en halvtimme senare ;)

Ny arbetsvecka, nytvättat hår och redan lite planer för veckan som kommer! (simma på onsdag, ragga åt Tobbe på lördag!) Skall också försöka ändra färgerna lite här på bloggen eftersom folk har tyckt att det är svårt att läsa svart på det mörkröda. Fear not, go’ vänner, I will fix! (någongång jag har tid ,))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: