Für immer und unendlich

Vilken skillnad det kan göra för ens sömn att ha ett nytt täcke ibäddat! Vi uppgraderade vårt kassa Jysk-täcke till ett IKEA-täcke häromdagen (söndags) med hjälp av det presentkort vi fått av Åsa och Hasse i julklapp, och helt plötsligt känns sängen fluffig och bra. Jag är nöjd som en liten katt; får ta vittnesbörd från hankatten när han väl vaknar.

Skall strax beställa zombieskor och sedan skall jag göra något åt håret; kläder har jag för en gångs skull redan på mig! (wow!) Funderar på tofsar, men vi får se vad det blir av det.

Oh! Det kanske har fixat sig för mig med jobb! Fick ett erbjudande om ett vikariat igår som jag väldigt gärna tar; det känns jättebra att ha lite jobb på gång och jag trivs väldigt bra där jag jobbar, så att få en chans att få stanna kvar känns helt enkelt riktigt bra. Sprang runt och en glad pipfjant ett tag, men wtf. Jag får lov att vara glad när jag får goda nyheter :D

Sydde lite på min klänning under gårdagskvällen; insåg att jag råkat få två bredvidliggande paneler att se på pricken lika ut, så måste klippa ut ett nytt stycke att ersätta den ena delen. Störigt som fan; jag ville ju spara på tyget så gott det går eftersom det har gått ur tryck… Dock vill jag inte ha en klänning som är så störigt felsydd faktiskt, även fast Nathaniel inte tyckte att det syntes så mycket. Pöh, om jag har den på mig kommer ju JAG att veta att den är så hiskeligt fel baktill att jag skiter fullständigt i om andra ser det eller inte.

Dagens väderrapport från fönstret i datorrummet: Mulet, med hopp om kommande solsken.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: