Do they know it’s Christmas?

Jag och Nathaniel (inte som Ghoul och Cow) slogs mot två stora monster, de kan ha varit träd men jag är inte säker, och han tankade. Jag helade. Jag fick dock healingaggro, ett av monstren började slåss med mig och jag försökte göra lite coola attacker med min mobil men det gick segt och jag hade inte alls bra dps i healing gear. Jag bestämde mig för att bita monstret i halsen med all min styrka och vaknade till av att jag attackbet Nathaniel i halsen. Insåg att jag tänkte göra ett rejält hugg och hindrade mig, fnissade lite åt att jag varit så interaktiv.
Nathaniel vaknade också, och undrade varför jag bet honom i bröstmuskeln.
Det var lite, um, random, det där.

Vi diskuterar färg till köket och det har nu slutat med att han skall hämta hem provburkar så att vi kan kolla på färgerna på vår vägg istället för på en liten prick på en färgkarta.
Min armbåge gör FORTFARANDE djävligt ont, sedan i fredags, och jag tycker fortfarande att den känns väldigt svullen även fast den ser normal ut. Det är fruktansvärt irriterande, jag stöter ju i den i allt hela tiden vilket inte är helt skönt om man får säga så…

Nu skall jag gå ner och försöka hitta på någon form av outfit att ha eftersom vi har lite ”lilljul” (tror jag det hette?) idag. Jag tänker julavslutning och vill självfallet klä upp mig. Om inte annat så åtminstone för att det är DJÄVLIGT kallt utan kläder, tro mig.
Med tanke på hur kaotiskt mycket jag hade att ta hand om igår räknar jag med än större kaos idag. Urgh.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: