Dead birds flying

Det är, äntligen, sommar. Jag har cyklat till affären och hem, och förmodligen svettats bort typ tio kilo, men ikväll skall vi slappa på soffan och flobba lite morötter. Räknar med att få grymma benmuskler också; snygga ben har jag ju redan, men kan jag strypa folk med låren så behöver jag inte vara lika rädd att bli påhoppad när jag är ute och det är senare om dagen ^_^

Lund gick bra, har nu allt som skulle införskaffas: Två brödrostar åt Eric, lite saker åt mamma samt en födelsedagspresent åt Leo. Den ligger nu fint inslagen tillsammans med tre presenter till Ricard som fyller arton, ett paket Nathaniels mor skall få som tack för hjälpen med min klänning till Erics bröllop samt ett rosa paket innehållande Leos julklapp som han nu äntligen skall få, ett halvår för sent ;)

Lyssnar på Gotham Road och Otyg och trivs med läget. Nathaniel är hos Åkerlund och dricker öl; vi var där tillsammans nyss och lämnade en present vi köpte till dem som tack för hjälpen med vår post sistgång vi var på ön.

För övrigt har jag sprungit runt och Marilyn Monroe-blottat hud idag; min kjol är plisserad (jag ville först skriva penetrerad, dumma språksinne som strular) och i dagens små vindkast har den mest legat om midjan på mig. Nåväl, ingen har sett något ändå för jag har faktiskt möjlighet att hålla i den när det blåser :P Däremot tänker jag nog inte ha den på mig ute igen när det blåser: nästa gång blir det shorts istället, för nu är det ju VARMT ute. Helt sjukt.

Nu skall jag duscha och vänta på att Nath kommer hem; vi får se hur många öl en öl är ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: