The girl of my dreams is giving me nightmares

En avi från posten. Det skuttar runt en hel stam av små skrikande monster i min hjärna och pockar på uppmärksamhet. Envisa är de också, de små djävlarna. ”Korsetten!” Gnöh. Jag gillar inte monster, de luras bara. Jag vill verkligen så djävla gärna att det SKALL vara min korsett som ligger i paketet jag får när jag tassar till ICA med min avi, men… det är förmodligen något annat. Typ ett sådant där skitpaket från Vevay (fast jag har sagt åt dem att sluta skicka sina skitpaket till mig) eller något sådant. Kanske nya Fables… Fast jag vill ju ha min korsett. Mlääh. Jaja, så fort Kärlek kommer hem skall vi gå på Systemet och köpa fin whiskey till hans far i födelsedagspresent, och sedan skall vi ta oss förbi ICA och köpa saker. Smör, till exempel.

(Telefonsamtal under gårdagen:
Zombie: Jag tror att vi har ekorrar i kylskåpet.
Kärleksmonster: Um, okej?
Zombie: Ja, jag vet att det fanns massor av smör kvar i mitt smörpaket häromdagen, men idag var det nästan TOMT!
Kärleksmonster: Haha, em, ja, det är ju konstigt…
Zombie: Och allt ditt smör har de också ätit upp! Djävla ekorrar. Vi får köpa nytt snabbt, jag vill äta macka.)

Kärleksmonster är det finaste som finns, men han äter mitt smör när hans är slut. Varför har vi olika smör? Hans är laktosfritt. Jag får tugga lite på honom istället, han är nästan lika mumsig som macka. Eller så ;)

I ALLA FALL: När vi är på ICA sedan skall jag försynt tassa fram med min avi, hålla alla tummar i världen att paketet är stort och ser ut att komma från England eller USA eller vad det nu var, och är så fallet kommer jag att skrika (tyst, inom mig) av glädje och sedan skutta hem som aldrig förr! Är det inte det kommer jag att bli besviken, eftersom de där hoppande monstren i mitt huvud mer och mer övertalar mig att jaaa, det är klart att det är korsetten!

Precis innan jag vaknade igår morse drömde jag att Tarmalii ändrat sitt personliga meddelande på MSN och skrivit: ”I have decided to stop playing horde. I have sold my account and now I play nothing but Alliance. Fuck you all.” Det var djävligt illa. Jag berättade det för honom senare under dagen, och han skrattade gott. Jaja, tur att man roar någon iaf :)
Apropå WoW och roande så skall jag strax posta lite screenshots. JAG HAR VARIT ROLIG! Och inte bara det, någon TYCKTE faktiskt att jag var rolig! Då blev jag väldigt glad ^^ Folk skrattar aldrig åt mina skämt <3

Over and out.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: