All of my life I sought for a boy like you

Förra veckan var vi förresten på GW. När vi gick därifrån hade jag i vår kasse en liten ask innehållande en uppsättning tärningar. Nath visste att det var förlorat för honom när jag fick syn på de rosa frostade tärningarna bredvid kassan ;) De plockades upp, jag pep förtjust och sekunden senare hade han köpt dem åt mig. Det är imba bf, det!

Imorse låg det ett kärleksbrev på min dator som han hade skrivit i nättras efter att jag gått och lagt mig. Mrrr :3

Åkte ner till Malmö för att lämna in min tidrapport sedan jag arbetade i torsdags. De såg jätteglada ut när jag kom, men så frågade den ena ”Carina, har du åkt ner från Helsingborg -bara- för att lämna in tidrapporten? Snälla säg att du har andra ärenden här också!” och så tyckte de att jag var knasig som for ner (två timmar med tåg, tur och retur) bara för att lämna in ett papper jag hade kunnat faxa in och sedan posta ner. Jaja, jag gjorde nog gott intryck ändå, iochmed min strävan att lämna in mitt papper ordentligt :)

Vi skrev kontrakt på lägenheten i söndags. Den tjugonionde januari får vi tillträde, så nu har vi för fullt börjat planera hur vi skall flytta, när vi skall flytta, när vi skall städa, vad det kostar, vad som skall göras… Och helst av allt vill vi ju flytta NU. Orka vänta tre månader -_-
Skall peta på min far ikväll och säga åt honom att jag behöver pengar till handpenningen.

Imorgon skall jag hem till Kävlinge och städa ur min lägenhet så att jag kan ta dit mäklaren och få den såld asap. Det hade varit imba om den gick supersnabbt. Jag hoppas verkligen att jag kan få den såld… Den är ju faktiskt både fin och trevlig. Jaja, vi får se. Håll tummarna för mig!

Igår spelade vi Heroic Underbog, och wanden jag ville ha droppade. Var med en lock i partyt, en som hade samma wand som jag redan hade, så vi rollade för livet båda två. Jag vann. JAG VANN! Jag är numera fullepic och väldigt nöjd ^^ Nu skall jag bara lyckas uppgradera alla mina items till bättre sådana :)
Trots att guildet verkar knaka som fan i fogarna just nu (folk lämnar, folk grälar, folk surar och vägrar prata med varandra) så känns det som att WoW-spelandet går lite framåt. Bejbi verkar inte vara helt emot att guildet kanske kraschar, eftersom han har en massa andra guild han är sugen på. Själv är jag mest sugen på att fortsätta som vi gör nu… Får se vad jag gör om RIT går i graven. Kanske kör jag guildlöst ett tag. :)

Nu skall jag fortsätta städa iaf, ville bara uppdatera er få läsare jag har kvar på läget ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: