Du Tjatterskott har dräpt, min son

Yeah baby yeah. Idag kommer Kärlek hem så att jag får krama sönder honom. Vi skall på fest för en av hans vänner ikväll, och typiskt nog kommer William att vara i Helsingborg under eftermiddagen – det hade varit så trevligt med en fika men det finns ingen tid alls för det. Hade det varit förmiddagen hade jag varit på på en gång…

Igår köpte jag tyg och sydde om min balklänning lite. Mitt lilla evighetsprojekt ^^ Men den blir ju bara bättre och bättre! Skall fixa de sista detaljerna och sedan skall jag nog ha den på mig om det blir någon form av Halloweenfest någongång.

Photoshoppade en bild på mig så att den blev stor nog att numera figurera som min skrivbordsbakgrund. Men kom igen, det är ju en snygg bild! En del bilder jag faktiskt är nöjd med har jag ju faktiskt.
Och om Bejbi kunde få tummen ur och lägga upp alla de bilderna jag tog när vi var på Gotland till vår delade mapp på nätverket så hade jag ju inte klagat ;)

Idag skall jag i alla fall duscha, hitta en outfit inför kvällen, städa av mitt sypyssel lite och sedan krama sönder Älsk när han kommer hem.
Jag skall ta ett inlägg och posta lite bilder på lägenheten också! Det är samma bilder som de som legat uppe på Hemnet. Riktiga bilder (sådana jag tagit alltså ;)) kommer att dyka upp i Februari när vi flyttat in.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: