Doft av kaprifol

Vinter är snart 69, jag är sömnig och imorgon fyller min ena lillebror 21 år. Skall därmed knö in till staden sedan och köpa ett fint kort åt honom, samt ett kort åt min mormor som fyller år nu i dagarna också.

Gotlandsresa 12-19:e juli är bokad och betald, så jag räknar självfallet med att ni alla släpper allt ni har för händer för att umgås med mig då ;) Well, kanske ta en fika eller ligga på en filt i Almedalen eller äta lite glass på hamnen eller grilla någon kväll eller så iaf.
Jag har med mig en Special Guest Star, vilket förmodligen är den fånigaste titel jag vet. Ni vet, Heather Locklear, som varit med i Melrose Place for-evAH, listas fortfarande som Special Guest Star. Varför i hela fridens namn då? Lika stor förvirring gäller när man ser en spelfilm med en Special Guest Star. Jag hajar ju vad det går ut på om det är en tv-serie som under en eller ett gäng ep’s har med en som faller under den titeln, men en ur den fasta och befintliga rollistan? Eh? Filmmänniskor är konstiga.

Meningen är att jag skall köpa en rosa laptop men nu bråkar Dell lite med mig. Men fear not, good readers, för jag skall få klarhet i det hela under dagen! Giev giev, den är rosa och söt och bra och fin och shiny och sparkly och wheee, för den är ROSA ffs :)
Jag gillar rosa, okej?

I alla fall. Mitt sommarlov är ett trevligt sommarlov och jag sover och spelar WoW och kramas och äter hamburgare. Ibland ringer min mor och berättar konstiga saker, som till exempel att min gamla granne förmodligen körde rattfull häromdagen, för han kraschade bilen och skar sönder hela sitt ansikte. Halv sex på morgonen. Mm. Och så kan hon helt plötsligt kläcka ur sig ”Ja, och så skall jag ju spela in den där reklamfilmen, det har jag väl sagt?” Reklamfilm? Gissa för vad! …Keno. Min mor, min arbetskamrat Peter och min lagledare i bowling, Tom, skall alla tre vara med i KENOREKLAM. O.M.G. Uh… Ja… så därmed får ni förmodligen chansen att se min mor på tv i framtiden. I höst, kanske.
Min mor gör konstiga saker.

Idag skall jag göra en pala-alt eftersom guildet efterlyste det, och så skall jag steka pannkakor till lunch och sedan blir det som sagt en promenix för att köpa kort på stan. Och så skall jag betala räkningar samt se allmänt söt och oemotståndlig ut. Typ.

Vad gör ni själva? :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: