Girls with a new haircut are happy girls, believe me

Jag ser mänsklig ut! Min vedervärdiga Tova-frisyr (nej, ni vet inte vem Tova är, och glad som fan för det är jag!) är numera en söt page och jag känner mig helt förvirrad men glad! Ute är det tjugo grader varmt, solen skiner, himlen är blå, och jag har köpt smör.

Dagens fråga:
Om man jobbar i en affär där man har en knallröd arbetströja …varför i helvete har man ett par neonrosa crocs på sig på jobbet?

(en annan fråga; de här ”crocs” som i USA kostar typ $6, varför i helvete betalar folk typ 600:- för dem i Sverige? do the math, people!) (och jag VET att de kostar så lite i USA, eftersom vi var där för ett år sedan och skrattade oss fördärvade över de vedervärdiga skodonen. när vi kom hem och upptäckte att samma trend gällde i Sverige fastnade skrattet i halsen :P)

Häromdagen luktade Kävlinge Medeltidsveckan. Ni vet, sådär som det luktar nere på Tornerspelsplatsen när de grillar kött och kanderar äpplen och serverar cider och allt. Underbart. Jag ville dit på en gång. Mrr. Medeltidsveckan. Hångelveckan och Gratis Cider-veckan. I like :)
Snygga män i rustning och lajvkläder, Loke i Nordergravar, Munkboll med diverse munkballar (ynk, blä, vill inte!) och allsång på Effes om kvällarna. Och fullt av mina vänner, fullt av folk att kramas med! Giev plx :)

Nu skall jag äta macka, är det tänkt. Får se vad jag gör sedan, men jag antar att det är WoW-relaterat :P

JAG ÄR SNYGG I HÅRET GAWDDAMMIT!
Nu skall jag bara komma på om jag skall korta luggen inför helgen eller låta den vara. Den skall ju få växa ut, men skall jag inte sätta upp den på lördag är det snyggare om jag hugger av någon centimeter på den. Ha den hängande i ögonen är inte helt bra :P
Vi får se, vi får se.


[Edit] SKORNA ÄR JU FÖR I HELVETE SKITFULA!

Jag skiter fullständigt i om de är bekväma eller inte. Går man frivilligt runt i skor som ser ut såhär (i synnerhet om man tycker att typ chockrosa, knallgul eller t.ex. spygrön är en asbra färg att ha på sina skitfula skor) så förtjänar man att stenas och petas på med vassa pinnar. Dumma människor, ni förstör min harmoni. Argh!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: